28 Eylül 2010 Salı

TÜRKAN ALBAYRAK İÇİN TOPLANAN BİNLERCE İMZA,

TÜRKAN ALBAYRAK İÇİN TOPLANAN BİNLERCE İMZA,
İNSAN ZİNCİRİYLE BAŞHEKİMLİĞE GÖTÜRÜLECEK!
ZİNCİRDE BİR HALKA DA SİZ OLUN!


Türkan ALBAYRAK'ın Direnişi 80. Günlerde...
Türkan ALBAYRAK haksız yere işinden atıldı. Gidip evinde oturmak yerine hakkını aramayı seçti. Hastanenin önüne çadır kurarak gece gündüz orada kalmaya başladı. Ve bu direnişte 80. güne ulaştı.
Toplanan binlerce imza teslim edilecek...
Direnişin 83. günü olan 29 Eylül 2010 - Çarşamba günü; Türkan ALBAYRAK'ın işine geri dönmesi talebiyle toplanan binlerce imza, Direniş Çadırının önünde yapılacak oturma eyleminin ardından oluşturulacak bir insan zinciriyle başhekimliğe götürülerek, işe geri alınması istenecek.
ALBAYRAK'ın 80 Gündür Bir Çadırda Yaşatılması Zulümdür! İşçi Düşmanlığıdır! İşçilerden yana olanları, zulme karşı olanları zincire katılmaya çağırıyoruz.
Grevleriyle, Direnişleriyle ünlü Beykoz halkını; bir kadının 80 gündür çadırda yaşamak zorunda olması ayıbına son vermek için, Çarşamba günü eyleme katılmaya çağırıyoruz.
Taşeron işçiler! Yarın Siz De İşten Atılabilirsiniz! Taşeronlaşma emek tüccarlığıdır. Köleliktir. Taşeron sistemine karşı herkes bu zincire katılmalıdır.
İşçiler, Emekçiler, İşsizler, Emekliler, Ev Kadınları, Öğrenciler! Çalışmak demek yaşayabilmek demektir. İnsanların aylarca çadırda yaşayarak iş mücadelesi verdiği yerde kimsenin iş güvencesi yoktur.
İş güvenliği için, haklıdan yana olmak için, Çarşamba günü, Türkan ALBAYRAK'ın yanında olalım.

Toplanma Yeri: Paşabahçe Devlet Hastanesi Poliklinikler önü
Tarih: 29 Eylül 2010 - ÇARŞAMBA
Saat: 12.30

Hiç yorum yok: